Leden

08.01.2017 11:58

V měsíci lednu nás čeká několik akcí a zejména první vysvědčení. V příštím týdnu budeme psát opakovací práce z matematiky a českého jazyka.

Děti předvedou, jak učivo za první pololetí zvládly.Práce vám předám i s pololetním hodnocením na třídní schůzce dne 16.1. v 16,30 hod. Jelikož budeme mít schůzky ten den jenom my, přicházejte prosím družinovým vchodem - proti autobusové zastávce.

V pondělí 16.1. se naše třída zúčastní besedy o vzniku knížek. (35 Kč), 23.1. proběhne beseda o handicapovaných lidech. V pondělí 30.1. pojedeme na Černý most do kina na film Zpívej (100 Kč). Peníze mi můžete již od zítřka posílat.

Vysvědčení dostanou děti 31.1. poslední vyučovací hodinu.Bude to výpis z vysvědčení , který si můžete nechat. Prosím tento den přinést průhledné desky. Proběhne  také vyhodnocení naší velké pololetní soutěže a chtěla bych den pojmout jako "škola hrou".Pololetní prázdniny jsou v pátek 3.2. a poté hned následijí prázdniny jarní.

Děti dostávají pero, s kterým již mohou psát. Pero dostávají ty, které píší lehce a zvládají tvary písmen... Prozatím s ním píše asi 10 dětí a je vidět na ostatních, jak se snaží, aby pero také dostaly. Toto postupné předávání je skvělou motivací. .-)

 

Hezké zimní dny. M.Pešková